Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken hud


Ögon så djupa
likt vattnet du blickar ner i
Svart så mörkt mystiskt
men någonstans finns en gnista
någonting att se
In i dina ögon

Det leendet
likt retsamhetens skratt hos ett barn
blygt försiktigt men så rent och glatt
I ditt leende

Mystiken bildar ett ansikte av dig
ett skal
något dimmigt att tyda
Blotta dig
låt mig få komma in
Visa naken hud

Bränn mig med dina lena händer
från topp till tå
Vandra dina mjuka läppar
mot naken hud i brinnande åtrå

Gör mig svag
svimfärdig
Så allt snurrar runt
Ge mig brännhet naken hud

Andas mina andetag
Möt mina läppar
Kyss bort förnuft och tanke
Ge mig handling och evighet
mot naken hud i brinnande åtrå




Fri vers av Malin Johansson
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-05-23 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.