Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din lycka smeker mig glad

 

det är när du tar dina första simtag

och solstrålar glittrar i din blick

som stunden lyfter

och din lycka smeker mig glad

 

och när vattnets lyftkraft

trotsar havets djup

sveps jag med

 

till din upprymda glädje

till livet som faktiskt är

 

©  Birgitta Wäppling, 19 januari, 2008

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 948 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-19 13:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härlig titel..bara DEN är poesi i sig...fröjdefullt och underbart!!!!!
2008-01-20

  isabel louise
.. och din dikt sprider glädje :)
2008-01-20

    sunnanvind
Hela dikten är ett *lyckopiller*!!!
2008-01-19

    Maria Malm
Perfekt titel..så roligt att smekas glad av annans lycka..
2008-01-19

    JJ VIP
Fin lyckospridande dikt! Andras lycka kan ofta vara finare än ens egna... Mvh. JJ.
2008-01-19

  DanSan
*****************************

Mycket vackert och glädjefull läsning
gillar speciellt . . .

\"och din lycka smeker mig glad\"

men hela dikten andas så hoppfullt
och glädjande!

*APPLÅD*

*****************************
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP