Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen efter demonerna dansade...


Utan rädsla att något kan bli värre

Dagen efter
ögonen är svullna från alla tårar
Hyn är torr
Håret är lockigt, det enda som är sig likt

Ingen annat kommer bli sig likt
efter den stora storm som blev av mina ledsna ögon
av mitt stick med den rostiga kniven
dag 1 detta år

Jag lärde mig något igår
bland hav av tårar
Att det inte fanns någon återvändo
För mig
För oss
att någonsinn känna något igen

Kära du puttade mig över kanten
för att hitta mitt egna varma jag igen

Nu har jag kraschat allt
Men jag gick ut med rak rygg ur kriget

Ett krig som startade med ett hjärta
som du fick att blöda

Lättad idag
stolt för att jag vågade
för första gången i mitt liv
säga allt på riktigt
som jag verkligen känner
utan rädsla att något kan bli värre




Fri vers av MinnaSofia
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia