Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
problem från min vardag....


dikt till dig k.... <3

Det räcker med ett enda leende från dig för att värma mitt hjärta hela dagen....

Jag gör vad som hälst för att få höra dig viska i mitt öra att du älskar mig....

Jag är för blyg så jag vågar inte säga ett skit om vad jag känner för dig...

Jag kommer att sumpa chansen... om jag ens har någon......

Men jag kan bara inte sluta tänka på dig och din snälla, underbara personliget...

Jag är fast jag är tagen...




Fri vers av izz
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izz