Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner mig så J**** mislyckad

jag trodde du var annorlunda men du är precis som alla andra...

faller för nån j**** fjortis.... som bara tycker att du är snygg...




Fri vers av izz
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-05-21 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izz