Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leende

det va då det hände....
jag tittade på dig...
du tittade på mig...
du log....

men jag vände bort huvudet,....
ett misstag jag ångrar så hämskt mycket..




Fri vers av izz
Läst 188 gånger
Publicerad 2008-05-04 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izz