Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek kärlek


online<3

den lilla rutan ploppar upp och mitt hjärta slår volter.

Du har äntligen loggat in!

jag känner hur hjärtat ökar takten

vad ska jag säga? man får inte verka påträngande men inte för blyg

jag vet inte hur jag ska bete mig

men jag vet att det är dig jag älskar




Fri vers av izz
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 19:32



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
det här känner man ju igen ^^
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

izz