Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när andetagen tystats

När fågelsången och andetagen tystats
Flyktar drömmarna och hoppet och kärleken

När vinden sveper över tårade kinder
Fyller vemodet och bedrövelsen ett övergivet hjärta

När ögonen som brunnit, älskat och älskats sluts för att aldrig mer öppnas
Begynner ett stilla farväl under en grådassig himmel en obeskrivlig sorg och en evig saknad




Fri vers av ilm
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-01-20 03:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker. Sorgen går bredvid en - länge- du har fångat det så fint. Berörs!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ilm