Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv utan dej..

Ett liv utan dej

är som ett toalettbesök utan papper
att äta havregrynsgröt när mjölken tatt slut
att sitta vid en dator utan internet
att zappa utan fjärrkontroll

Dvs klart det skulle gå men det skulle vara jävligt segt ;)




Fri vers av ilm
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 19:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skrev någon gång på 70-talet en låt som hette \"Love Reggae\".
\"LOVE REGGAE

livet utan dig
är som en frissa utan spray
monarki utan konung
nalle puh utan honung
utan dig är livet som ett dass
som en rastafari utan brass
kaffe utan grädde
eller idi amin


livet utan dig
min egen lilla solskenstjej
är som helan utan halvan
eller kor utan kalvar
jag dyker upp och säger hej
men dina ögon säger nej
du har svårt att förstå mig
jag har svårt att nå dig


vill du bli drottning i mitt imperium?
vill du dela mitt enkla rum?


LARZ GUSTAFSSON 1978,1979 eller när det nu var

Jag vill poängtera att jag fullständigt tar avstånd från hasch och marijuana.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ilm