Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när hoppet gått förlorat

Aldrig mer ska solen värma oss, månen lysa upp vår väg i natten
eller vinden smeka våra leenden

Föralltid och aldrig smälter samman och blir ett
i samma stund som stenarna färgas röda och hoppet går förlorat

Skakad av verklighetens brutalitet
Fallen på knä inför de hopplösa

Solen går i moln, fåglarna tystnar
den syns inte igen, de hörs inte igen

När hoppet gått förlorat finns endast en livslång kamp
där varje andetag blir en seger knappt värd att kämpa för

saknar dej föralltid, glömmer dej aldrig




Fri vers av ilm
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 04:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kapitulation och resignation kan vara vägen framåt.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ilm