Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen efter min älskade har varat i 2 år och 3 månader. Det är som om den tiden inte finns.....och inte jag heller


Här och nu

Upptäckten
att jag är HÄR

var överväldigande
och jag undrade

är

jag

här

men var har
jag då varit under
denna  l å n g a  tid

var har jag varit

när jag inte
tillhörde världen

inte fanns
där världen
är och  l e v e r

var jag är imorgon vet ingen
men idag är jag
här och nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 22:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gott att du är här- du behövs här- med all den vishet dina svåra år givit dig!
2008-01-21

  * Ammi *
Kram vännen..
2008-01-20

  Bortklemad
Tankeväckande!!

Bra skrivet!

Mvh // Oskar
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP