Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


tillsammans för evigt

bakom min rygg
knäpps mina händer
till omvänd bön

tror och vet
din andedräkt
är det sista jag hör

smek mig medhårs
jag kommer inte
göra motstånd

här vilar jag
min livlöshet
är din kärleksgåva

tillsammans för evigt





Fri vers av Amirella
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-20 23:34



Bookmark and Share


    Komisarek
Den var fin och tidlös.
Får en känsla av en klassisk kärleksdikt
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella