Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och plats

Vad ber du om?

Att han tar mig härifrån



Till en annan stad?

Ett annat land?


Nej

Att han tar mig från dunja

Jag har ingenting här att göra

För varje dag

blir jag mer främmande



Vid busshållplatsen

pratar de mitt språk

men jag förstår inte vad de säger





Jag förstår inte vad de strävar efter


har aldrig gjort




Kärlek för dom

är en gemensam onani

där varje beröring

är för egen vinning


De samlar på ägodelar

och får aldrig nog


De ser döden som slutet

inte början



Men är du aldrig lycklig?

Jag var

när jag såg henne bli blyg och le

eller skratta

men hon är borta


Och om du fick välja tid och plats?



Det kan jag inte

men om jag kunde

skulle jag välja en vacker väg

på motorcykeln

en sommardag i norge



och när jag går genom räcket

och faller ner för berget

ler jag

och säger Alhamdu lillah









Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 23:39



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...åh......sorgset....oändligt sorgset.....men med några väldigt vackra bilder....
kram från Aisha
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP