Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset flyter iväg

Hur mycket vatten finns det egentligen
Det verkar som om havet
ramlar ner på mitt hus

Tänk om det flyter iväg
undrar var jag hamnar då
när huset blir en båt

En båt som flyter i land
kanske hos dig
utanför din altan

Tänk om jag knackar på
hur förvånad skulle du inte bli
på sjätte våningen?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 06:40



Bookmark and Share


    Maria Malm
Helt ok om du ankrar utanför. Ibland kan man undra över hur mycket vatten det finns.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt