Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTA!

SLUTA!!

Göra mig illa det får du göra, men sluta häll salt i såren!
Jag står inte ut längre.
Snart finns det ingen som kan slicka dem rena.
Snart är det för sent, snart kan såren inte bli rena igen, de kommer kanske inte försvinna igen.

Jag är redan så ärrad av dig. Snälla, sluta.




Fri vers av ögonblod
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-01-21 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ögonblod