Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ajaj, detta gör så ont :\'\'(


Snälla, kom tillbaks

*

Snälla...
Kom tillbaks till mig.
Jag vill ha dig.
Jag klarar mig inte utan dig.

Snälla...
Jag blir så sårad när jag ser hur du skrattar och ler.
Som att jag inte betydde något?
Jag blir så sårad när du pratar med någon annan
som om jag inte fanns.
När du bestämmer saker med någon annan
utan att kasta en blivk åt mitt håll.

Snälla...
Jag står inte ut med att se dig.
Vill bara springa fram och få röra och ta på dig.
Så som bara jag fick göra.
Minns våra läppar som hittade varandra första gången.
Aldrig mer.
Inte Vi längre.






Jag Saknar Dig.




Fri vers av ögonblod
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-01-25 18:30



Bookmark and Share


  carinjuborg
åååååh kajsa!!!
jag känner ingen mig sååå jääävla väl!
braaa!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ögonblod