Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan, allt blev plötsligt upp och ner. Igen.


Vad gör du?

Vad gör du?
Jag förstår inte?
Vad vill du?

Ger du mig en liten vink för att sedan inte låtsas om den?
Är det för att göra illa mig,
för att du vet att jag blir sårad?

Eller var den där vinken osynlig för dig?
Kanske räknas det inte som en i dina ögon?
Men du vet ju att det skulle såra mig så djupt




Fri vers av ögonblod
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-01-27 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ögonblod