Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför vill jag att du ska tänka på mig lika mycker som jag tänker på dig?


Kan du inte säga att du saknar mig? Snälla?

Fan. Lägg av. Försvinn.
Sluta gå förbi mig, skrattande, glad, LIVET LEKER.
LÄGG AV!!
Är jag borta för dig nu?

- Vem var det där?
- Äh, bara att gammalt ex.

Är jag bara ett gammalt ex?

Ligger du inte och tänker på mig om kvällarna?
Minns du inte hur vi hade det?
Blir du inte påmind av mig i korridoren när vi möts?

Jag vill så gärna tro det.
Men varför? Vad tjänar det till?
Jag vet inte. Men jag vill att du ska tänka på mig. Att du ska s a k n a mig.
Varför?
Jag vill känna mig.. omtyckt? Eller kanske.. inte lika svag. Inte den svagaste av oss.


Kan du inte säga att du saknar mig?




Fri vers av ögonblod
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Omtyckta och saknade vill vi nog alla bli ibland. Och \"svaga\" är vi ju också alla emellanåt även om jag sällan tänker på saker och ting som \"styrka\" och \"svaghet\". Trots allt så krävs det ju betydligt mera Mod att vara \"svag\" än att vara \"stark\" och bara inte bry sig...
2008-02-22

    RebeccaW
Känner igen det där... Speciellt skrivet:)
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ögonblod