Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant, hände just. Vad tar man sig då till?!


Jovisst...... INTE

*

- Du kan prata med mig.
Jovisst
När jag har berättat om allting så klagar du på att jag bara klagar.
Jag kan fan inte prata med dig.



Bara när allt är frid och fröjd.
Och jag pallar inte spela någon jävla teater.

Vill bara bli någon annan.
Ingen Kajsa, bara bli ngon annan.




Fri vers av ögonblod
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ögonblod