Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historier


Livet består av historier
Och tänk
att vi fyller på
med fler hela tiden
Dom gamla förvinner inte
ändå får det plats nya.





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 06:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det är fantastiskt och stort!!!!!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt