Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar


Du rör och berör

du ser mig och stör

min balans din glans

och utstrålning

väcker mig

från de döda





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-01-22 06:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Äkta kärlek! Idom orden!
2008-01-22

    Bodil Sandberg
Underbara rader om den människa som berör och stör och uppväger livet mer än någon annan!!!!!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt