Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det är bara onsdag… - mera våld


Måttar sparken som träffar rakt på arslet
Famlar efter något i fallet
sliter loss en kökslucka
hela köket fylls av ett sabla oljud
Grannarna rusar till undsättning
Likt gamar som cirklar ovan ett as

Inte fan tänker vi öppna
Tänder en cigg

Tvingas till sjukskrivning
Ser helt opresentabel ut

Onsdagen har kommit och gått




Fri vers av lilla t
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t