Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös

 

Sen jag träffade dig

hittar jag inte

hem igen




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-23 15:47



Bookmark and Share


  Blodros
...bra beskrivet med den där känslan av att förlora sig själv för någon annan..
.
.
ja, det är så det känns...hemlös...

Tycker om denna!!
2008-10-28

  Quasimodo
Känns både bra och dåligt, eller bli förlorad !?
2008-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Då har man verkligen varit med om någon, för att travestera Jacuqes Werup.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig