Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här får ingen stanna...

Här får ingen stanna, hur
gärna vi än vill.
År ur livets kanna, hälls
också döden till.

Dagar möter nätter, månad
äter år.
Här får ingen leva, i en evig
vår.

Här får ingen stanna, bara
stanna till.
År ur livets kanna, hälls
alltid döden till.




Fri vers av chicago
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 19:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja detta är enn tillfällig boning
2008-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag har ingen lust att stanna här för alltid.

Väldigt bra dikt i alla fall.
Ferlin smyger fram...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

chicago