Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi brister

nu rinner min kropp och jag
ner över dig
berövad inuti
glödhet utanpå
en viktlös natt som tätnar

vi stannar

blödande nakenhet
som är så ren
som jag alltid drömt att den skulle vara

störande röster i rummet bredvid
tycks samla sig och dö ut

hastigt tänds ögonen
likt eldflugor på irrfärder
vi sitter i fönstret och dinglar med benen
och känner
det fuktiga regnet droppa försiktigt på våra knän

man når en gräns
sen brister allt




Fri vers av street
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-23 23:30



Bookmark and Share


  åttabitar
jag känner verkligen igen mig
"man når en gräns
sen brister allt"
fint skrivet
2008-12-18

    Göte Holmlund
störande röster i rummet bredvid
tycks samla sig och dö ut


det är oxå spännade o snyggt
2008-12-15

    Göte Holmlund
inledningen är helt fantastiskt bra
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

street
street