Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En simpel dagdröm

Ta min hand
Kan vi blåsa bort tillsammmans
ifrån den här trängseln
Likt svindlande löv från trötta grenar
en ljuvlig vibration som tar mig innanför din hud
Vi flyger i en spröd båge
över människokropparna nedanför
Vi lämnar ropen och beger oss
strömmandes utåt och bort

Ta min hand
Kan vi fly åt andra hållet
skövla deras lögner och sväva högt
över dova krävande röster
Likt darrande fåglar
bärandes på en djupare vind
En ren nakenhet
som får mig att splittras i förvåning
Vi svävar tätt intill varandra
över det daggfyllda gräset
Vi lämnar ropen och beger oss
strömmandes utåt och bort




Fri vers av street
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-23 22:07



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Vacker, tar mig till havet...dit jag vill
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

street
street