Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld

alla fladdrande händer stannar hos mig
stannar.. går inte, inte går de stannar
tänd inte din gröna lilla fönsterlampa för min skull
jag förblir i mörker. tack. Tack snälla.
tänd inte dina bruna ögon för min skull
jag ser de ändå inte. Tack. Tack så mycket.
nästa gång ska jag säga att jag har saknat dig
inte den här gången
den här gången går jag nog bara förbi, förbi dina ögon förbi din kropp
din lena, rena, svala kropp
nästa gång ska jag säga att jag har längtat
längtat
”Har du?”
men jag säger det inte den här gången
just nu låter jag orden bara vara stilla, stilla på tungan, stilla i magen
allt ligger i tystnad
finns inga ord som är så starka att de orkar sig igenom murarna
innanför muren bultar det..
”kärlek?”, nej..nej..
det ligger en eld begravd under allt slams, under alla trådar,
under allt det där rosa där inne,
där inne.. den kanske flammar upp..
”Akta dig!”
”Lek inte med elden” ”härligt härligt men farligt farligt”
det är fel text, den passar inte hit. Inte i mun ,mun..
de orden får inte lov att rinna ut på mina läppar
nu när jag vill att du ska leka med elden




Fri vers av street
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-03 00:05



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
jag saknar dig
2009-06-21

    Göte Holmlund
nästa gång ska jag säga att jag har längtat...känner igen det..det skapar så mycket oro..varför är det så svårt ibland?
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

street
street