Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg, dysterhet, längtan, ensamhet och saknads nedstämdhet, har följt mig i över två år; sedan min älskade dog. Plötsligt en dag känns det annorlunda


Kanske stormen

 

Kan det ha varit

stormen som tog med sig min

tunga dysterhet




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 17:35



Bookmark and Share


    Plumflower
fin och innehållsrik, men det är inte riktigt haiku-form på den.
2008-01-25

  Jojo
Det är skönt när det ljusnar.
Fint skrivet!
2008-01-25

  * Ammi *
Ja! förhoppningsvis vännen
2008-01-24

  Yvonne
Härligt med sådan storm. Är glad för din skull.
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP