Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisk andhämtning ur lustfyllt motstånd


Händer stryker

längsmed skrovlig stenyta

skrapar fram njutning

ur mellanrum för friktion







Fri vers av livsdans
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-24 21:45



Bookmark and Share


  Själabarn
en briljerande dikt, som berör, känns och uppfyller.
Kanon!
2008-01-26

  Lyckohäxan Enediel
Gillar...verkligen gillar!!
2008-01-24

  Freeman
Mjukt och vackert, att somna till...
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans