Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag i falun borlånge 26-år


Förnedrad!


Du var spanjorska och gick i samma fritisdledarklass!

Visst kom hem till mig bara sa du till klassen.

trodde du var en snäll tant!

Jag kände mig förnedrad av din kritik!

Varför bjöd du hem mig bara för att kritisera mig.

Bara för att tala illa om mig.

Jag kan inte hjälpa att du var skild och hade problem som du dålde!

Du var så ytlig! innan du anklagar mig ta en titt på dig själv!

Vi hadde nog inget gemensamt!

Dom andra i klassen blev jag goda vänner med och hälsa på!

Hoppas det ändå har gått bra i livet för dig

Det är bara att bryta ihop och gå vidare

Nu går jag!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-05-25 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin