Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mög.

 

 

 

Kanske är han den sten som står tryggt.
Men när regnet faller,
gråter även stenar.




Fri vers av Tom Tom
Läst 523 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-25 09:51



Bookmark and Share


  Mess
nicce.. satte orden på pricken.
2009-04-16

  aol
så sat bravo
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tom Tom
Tom Tom