Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn Dom Minne.

Det var alla gångerna du sökte förlåtelse.
Absolution.
Men du hittar inga gudar som ger dig syndaförlåtelsen.
Under åtta år var vi ett syndens näste, på grund av dig.
Det fanns bara en orsak till allt och det var du.
Det ska aldrig finns ett frikännande från mitt hat,
det ska aldrig finnas ett frikännande från din ånger.
Du kommer aldrig att bli avlöst från det du bär på dina axlar,
det som gömmer sig djupt i ditt svarta jävla hjärta.

Det finns ingen räddning för dig.
Det finns ingen absolution.

Du är glömd, för ingen vill minnas dig.
Förvisad till det svarta hål du en gång föddes ur.

För alla slag. För alla ord.
Det finns ingen absolution.




Fri vers av Tom Tom
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tom Tom
Tom Tom