Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap


Så länge gömd
bakom konventionsmasker

så länge fångad
i kroppspansar

så länge förnekad
under tankemallar

så länge skyddad
genom känslohav

så lång längtan efter frihet




Fri vers av livsdans
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-25 12:48



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Galenskap...ja det kan man nog lugnt instämma i :)

Lite frustrerande med längtan i längden.

Bra skrivet!
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Vi bär alla på denna frihetslängtan.
Inte alla vågar bejaka den.
Men den finns där.
Och en del längtar så mycket så att när de ser någon som verkar fri hatar de den personen för hans frihets skull.
2008-01-25

    eva m h
JAg instämmer!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans