Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta utan krav

När jag längtar
är det utan krav
det är känslan
jag känner av

Jag säger det inte
för att du ska få
dåligt samvete
eller så

Jag vet du har
mycket runt omkring
det är okey
det gör ingenting

Jag är tillräckligt gammal
för att förstå
och din närvaro
kan kännas ändå

En bit i taget
du tar dig in i mitt hjärta
jag öppnar lite mer
även om jag känner smärta

Med dig vill jag våga
det jag inte kunnat
och jag känner tillit
mig äntligen förunnat

Vi ses när vi kan
inte alltid så lätt
men tills det har löst sig
är det ett sätt

Jag önskar min vän
att få åldras med dig
smeka din skrynkliga panna
och säg

Även om vi har våra
brister och fel
tror jag att våra halvor
kan bli till en hel.





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt