Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har hänt?

Han sjunger i duschen
på morgonen innan skolan

Han hänger tillbaka handduken
efter han har duschat

Han lägger sina kalsonger
i tvättkorgen

Han ställer tillbaka mjölken
i kylen efter frukost

Han åker till stallet
fast han inte gillar hästar

Han kliver upp utan gnäll
på morgonen.

Min tonåring har blivit kär
tänk vad kärleken kan göra




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 22:26



Bookmark and Share


    papillon
Haha - det gissade jag mitt i tredje strofen! Jätterar text, varm och leende. Klapp klapp
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt