Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du härliga karl


Din manlighet...


Dansen med höftgung
gör att jag känner mig ung

Rytmen gör mig sensuell
vad gör du snygging i kväll?

Ger dig en talande blick
som säger att du fick

Kom du får mig att brinna
och jag vill inte mig besinna

Kom dansa med mig
jag vill älska med dig




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-01-26 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt