Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var på japansk fotoutställning på Kulturhuset i Stockholm


ARAKI-japansk perversion

 

sadism och pedofili
är konst ibland

och rumsrent

tydligen




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 17:20



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
Jaså?
Det visste jag inte.

Bra textat.
2008-01-26

  Fredrik P. VIP
såg utställning,
håller med om
omdömet.
2008-01-26

    Ärlig
ja och incenst ska man hålla inom familjen va?
2008-01-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag gillar Nobuyoshi Araki som fotograf, tycker att han är spännande och får till en känsla, men håller med om att vissa av hans bildserier inte är annat än... porr och ibland blir obehagliga. Tycker tyvärr att Kulturhuset fokuserade för mycket på de motiven, men de lyfte ju även fram annat - mat, blommor, ansikten - som jag fann väldigt givande. Karln har gjort en hel fotobok bara med bilder på sin egen katt, så helt osympatisk är han ju inte ;-)

Vilka av bilderna tolkade du som pedofili?
2008-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Japan är ett mycket besynnerligt land i många avseenden.
Har de gjort en egen Ecce Homo nu?

\"Loco mosquito...Hirohito!\"
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth