Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissa sången? :)


Inget annat spelar någon roll

Det finns en sång dom spelar
Då höjer jag på min volymkontroll
Det svarta är dess tillhörighet
Inget annat spelar någon roll

Det finns en sång i min samling
som bär symbolen av dej
Det finns en sång jag älskar
den andas dej och mej

Det finns en sång
som för alltid kommer
vara vår sång
oavsett hur vi mår
eller vilken väg vi går

Det finns en sång dom spelar
Då höjer jag på min volymkontroll
Det svarta är dess tillhörighet
Inget annat spelar någon roll




Fri vers av Magica VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 02:03



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Väldigt fin dikt som ger mig många tankar, undrar vilken sång hon menar *L*. Jag tänker på \"Sången dom spelar när filmen är slut\" av Peter LeMarc.
Applåd till dig i varje fall!!!
2008-01-27

  DanSan
***************************

Underbart skrivet och så skönt
presenterat . . . Det finns en sång
inom oss alla \"loud it up\"!
och låt själen sjunga . . . .

Det finns en sång . . . min sång
kommer från Mikael Wiehe . . .
\"jag spelade för dårarna . . .\"

Tack för en underbar text!

*APPLÅD*

****************************
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en samling sådana sånger i min inre värld. Som verkligen berör mig och betyder något. Rätt som det är poppar de upp. Som pingisbollar man tryckt ned i en tunna vatten.
En av dem är Leonard Cohens \"Sisters of Mercy\".
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP