Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utopifri

Jag är så ensam
Förintat allt
Det gör så ont
Isande kallt





Fri vers av Magica VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där var jag.
En oktoberdag.
Mycket svag.

Goda råd var dyra.
1984.

Jesus makes the difference.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP