Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte? Den bara kom, inte direkt bäst i världen. Men men .


Förvrängd sanning

Det är
Som att ha på sig en mask
En overklig, bisarr mask
Som förvränger allt
Till en enda osanning
Folk undrar
Folk pratar
Jag orkar inte undra
Jag vill inte prata
Det enda jag vill
Är att få av mig min mask
Kunna ta ett djupt andetag
Och visa vem jag är
Kanske finns det någon
Som lyssnar?
Det är det jag behöver nu.
Snälla, kan du inte bara lyssna?
Det är dig
Jag behöver




Fri vers av Elin-Linnea
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-29 07:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ok...Jag lyssnar.
Kasta masken.
Den klär dig inte.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin-Linnea