Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissikerar rädsla med varierande resultat

 

Den här rädslan
kan endast försvinna
i en stor, varm famn

tillfälligt

eller

i  en djup dykning
genom eoner
av livsformer till början

evigt

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 19:51



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
:-)
Kom ska jag krama om dig, lillan.
Visst längtar vi alla efter den ultimata trygghetsfamnen när marken skälver under oss.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth