Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vi på väg mot det totalnarcissistiska samhället?


Mardröm

 

Vem har lärt dagens

unga att alltid tänka

på sig själva först




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-01-27 23:32



Bookmark and Share


  Yvonne
Det står i varje modern bok om självutveckling (och sajter i ämnet) att man måste börja med att älska sig själv först innan man kan vara till hjälp för andra. Den saken anammas inte enbart av unga. Också vuxna som är intresserade av ämnet får lära sig detta. I mitt tycke är uttrycket illa valt då det kan tolkas som \"egenkär\". Ett annat ord, som används av icke-troende i denna lära, är att man är navelskådare. Personligen tror jag att det menas att man skall skaffa sig självtillit innan man hjälper andra.
2008-01-28

  Ulf Popeno
Hm hm hm...låt mig tänka...

TV?

Aftonbladet?

Föräldrarna?
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP