Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ-foting


Du
mitt hjärtas själ

Du
som bär min kraft

Du
som vet
vart jag vill

Du
som hjälper mig
att ta stegen

Dig
kommer jag förevigt älska

Dig
ger jag all min tillit

Du
ger mig kraft att vila
i min kropp




Fri vers av livsdans
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-28 20:17



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh...helt underbart!!
\"kraft att vila
i min kropp\"
Aaah...tjusigt! =)
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans