Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...vildmänniska


Stark och klar

står du för mig

med händer från hjärtat

och fötter på jorden


Med styrka i vilja

går du mot mig


Ovisst är målet

för mötet i visshet




Fri vers av livsdans
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 21:33



Bookmark and Share


    Trast
Ja, sug i denna dikt.
2008-01-30

  Lyckohäxan Enediel
Wow...du målar upp ett helt scenario med några få rader!
Toppenbra!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans