Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är vintern?


I januari månad
växer färskpotatis
jorden har hamnat
upp och ner
Snart åker sydlänningar
till Sverige på semester
för att sola och bada
Var är snön
Jag som köpte en ny
snöskovel...




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-01-29 06:10



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Ja, man undrar allt var den är! Snödroppar och rosor blommar intill varandra...Lite upp och ner är det visst!
2008-01-29

  Michaela Dutius
Snöstrejk får man kanske kalla detta- även om vi såg lite av det i söndagsnatt...1 mm snö.
Väl skaldat!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt