Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapitulera

 

redan sagda ord
dras tillbaka

förrut frisläppt luft
sugs in

över ögons glans
läggs locket på


sväljer

sväljer

 

sväljer 

 


och spyr




Fri vers av stronza
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-30 09:37



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen
2008-02-04

  Carlita
bra kapitulerat melina, jag köper hela händelseförloppet, du övertygar med precision
2008-01-30

  tom boreland
tiden för casablanca
är slut
2008-01-30

  Jan Linderoth
Skrämmande bra, du får en att vilja sträcka ut en hand till dig.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar