Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hägrarna är tecknet, ger mig svar och bud. Fråga mig inte hur det har gått till, för det vet jag inte riktigt. Jag står bara för mina upplevelser. Men när min älskade levde hade vi hägern som lyckofågel....tecknet för en lyckad dag....


Vägvisarna

Att
man kan

bli så
totalt lycklig

när det
kommer en
häger
är
en
sak

att vi  
har en
kommunikation
som sällan
slår
fel

är en
annan

Ibland får
mina frågor
svar
ibland
finns hägern
som
tröst

som igår
när jag
satt ensam
i bilen
och grät
för att
min
älskade

saknas
s a k n a s
s  a  k  n  a  s
s   a   k   n   a   s

och solnedgången
över havet
var så
smärtfyllt

v a  c k e r

då ser jag
siluetten
i
rött
motljus

min
häger
i
solnedgången

 ~ känslan går inte att beskriva ~




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-14 22:22



Bookmark and Share


  katt.inc
Hägern som budbärare och bro mellan dig och din älskade, så vackert.
2008-02-16

  papessa
så underbart vackert du skriver
2008-02-15

  Rachel Roth
lustig koppling mellan häger och hägring
glöm ej att hägern är en helig fågel
som speglar vår helighet
2008-02-14

  glittertindra
vackert om en vacker fågel och om längtan, saknad och många känslor här...
2008-02-14

  * Ammi *
så underbart Ulla! fåglar är andens budbärare.
du har skrivit det så bildligt, jag kunde se din solnedgång!
2008-02-14

    Melona
Ulla,

så smärtande vackert du skriver!

Och vad snyggt du har lagt upp texten!
Applåd!

en varm aftonkram, dock en aningens förkyld!
2008-02-14

  KristinaE
.. måste upplevas - sorgens smärta är stark och gör ont - länge!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP