Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av aols sökaren När jag pratar till mitt eget lilla barn


Jag till mig

Jag tar din lilla hand
och känner den tillit
du utan tvekan
ger till mig

Jag å andra sidan
vill ge dig livet
men tilliten för mig själv
är inte lika stark så säg

Du lägger ditt liv
i mina händer
redo att göra
det jag dig kan lära

Naivt och nyfiket
du öppnar din själ
för nya intryck
och kunskap vill bära

Myran du just trampat på
vill du begrava
sjunger en sång
och undrar om Gud hör

Alla ska må bra
ingen får glömmas
alla ska vara glada
och på gott humör

Jag vill dig så väl
men ibland är jag elak
mot dig trots att jag
borde älska dig mest

Men ofta jag låter
dig vänta tills andra
har fått det jag tror är
för dom bäst

När jag egentligen
skulle dig omfamna
och älska dig
precis som du är

Men kraven har blivit
nåt som jag skapat
för mig själv när jag inte
i mig själv är kär




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-30 10:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag har läst aols \"sökaren\" och tycker den är otroligt fin och jag läser de rader som du skrivit här inspirerad av aol...och applåderar !!!!
2008-01-30

  aol
så fantastisk vacker dialog till ditt egetjag
och att lilla jag inspirera just att du hittar lillgnistan inom dej brra flöde fint tempo i dikten bokmärkes så klart
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt