Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"ett vänligt ord kan göra under, det läker hjärtats djupa sår, det skänker tröst i mörka stunder, en hand som torkar ögats tår.\" hårda ord däremot, de orsakar så stor skada


Orden

ordens verkan
sprids,
likt ringarna på
vattnet.




Fri vers av Stormöga
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-30 14:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl formulerat om vänskaps vara och kunna...finsaker och tänkvärt...ja...
2008-02-04

  Ummm~oh~yeah
så jäkla sant! ett litet ord kan betyda väldigt mycket
2008-01-30

  Larz Gustafsson VIP
\"Det blir ringar på vattnet,
konsekvenser av tron.
Det sitter nya kläder
på en helt ny person.\"

I Ordspråksboken i Gamla Testamentet kan man läsa om att milda ord är som honungskakor. Samt att ett mild ord stillar vrede.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga