Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Service är fantastiskt kul. Och jag vet att jag är bra.


Idol

Nu ska allting på tv
bli värderat och bedömt
idoler, dans, musikaler
och nu programledare

Tänk om vi på vårt jobb
skulle börja med idol
årets tekniker, ekonom
eller årets städare
eller varför inte årets chef

Vem skulle vara jury.
Våra kunder kanske.
Då skulle jag vinna
med hästlängder.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 19:28



Bookmark and Share


  aol
sant klokt sagt gillas absolut
2008-02-02

  Ronny Berk
vilken lljuvelig berättelse med förnöjelse och livsrikedom väl formulerat...
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt